• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimecres, 29 d’abril del 2015

    Salut laboral del PAS

    Salut laboral del PAS

    -       Mapa de risc laboral.

    -       Serveis de prevenció.

    -       Formació i informació bàsica en tots els llocs de treball.

    -       Vigilància de la Salut per a tot el personal.

    -       Riscos psicosocials


    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    3 comentaris:

    1. Que els Serveis Medics de la UB treballin com a metges i no al Servei de l'Empresa deixant de costat la salut del personal

      ResponElimina
    2. Ha de haber un servicio de psicología juntamente con el clínico para evaluar situaciones de mobbing, tan difíciles de diagnosticar normalmente, pero en las que el trabajador/a se siente totalmente indefenso.

      ResponElimina
    3. En el meu cas també vaig sufrir per part de la OSSMA tractes vejatoris no per aquesta malatia en concret però si perque tinc hipertiroidisme, fibromialgia severa, i he estat ingresada dues vegades al hospital de Can Ruti la Fibromialgia severa diagnosticada per el Jefe de Reumatologia de Can Ruti amb informes, tambe per la Reumatologa especialista del Hospital Quiron de Barcelona. i Tambe Tinc una discapacitat reconeguda. tot i aixi la doctora de la OSSMA en va dir que m'agradaba esta mal.lalta, de males maneres. no crec que a ningu li agradi tenir aquesta enfermentat i li agradi esta malalta. a mes mes tambe te informes del metge de capcelera. el tracte per part de la OSSMA crec que deixa molt que desitjar. i en pregunto si realment son metges ja que posen en qüestió el que diuen el metges de Hospitals especialitzats.

      ResponElimina

    Item Reviewed: Salut laboral del PAS Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt