• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 22 de desembre del 2017

    Calendari Laboral 2018


    Finalitzades les reunions de negociació del Calendari Laboral 2018 entre la UB i el Comitè d’Empresa i la Junta de PAS, s’ha arribat a un acord global signat per la Junta de PAS, el Calendari laboral 2018 i aspectes complementaris.

    La dada més rellevant és que es mantenen els mateixos criteris des de l’any 2013, i es mantenen les modificacions de redacció aprovades a l’any 2014. Això vol dir que hem tingut en compte, entre d’altres criteris, la referència del nombre total d’hores del Conveni, el nombre total de dies d’afers propis i dies de tancament, per la qual cosa la Junta de PAS funcionari, amb el suport de CCOO, ha donat la seva conformitat.

    Així mateix, pel que fa al document Acords complementaris (inclosa la pròrroga dels dos projectes: curs de Gestió del Temps i Bossa de Conciliació), han estat signat per les Seccions Sindical de CCOO i UGT.

    Pel que fa al Document “Full Informatiu – Calendari laboral 2018”:

    §  6 dies d’afers propis, de l’Estatut Bàsic d’Empleat Públic (EBEP)

    §  22 dies hàbils de vacances (EBEP)

    §  Estiu: reducció de ½ hora diària en els mesos de juliol i agost.

    Pel que fa al Document “Aspectes Complementaris”

    §  Es prorroguen els projectes de Formació per a la Gestió del Temps i el de la Bossa d’hores de Conciliació.

    §  Es concreta que es tancaran 9 dies per motius d’estalvi (2, 3, 4 i 5 de gener, 29 de març - dijous Sants - i 24, 27, 28 i 31 de desembre). Així mateix es tanca el període de vacances del 4 al 24 d’agost (14 dies hàbils de vacances)

    §  Es fan diferents aclariments relatius a la compensació de dies de treball obligatori durant els períodes de tancament (1,5 dies per cada dia de treball)

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Calendari Laboral 2018 Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt