• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimecres, 25 d’abril del 2018

    Comissió Delegada de PAS 24-4-2018


    A la reunió de la Comissió Delegada de PAS del Consell de Govern (CDPAS) realitzada el 24 d’abril es van tractar els següents temes:


    Informe del president (rector)

    ·         El president informa, entre d’altres coses:

    - Que aquesta reunió la presideix ell mateix, de manera extraordinària per cessament del vicerector de PAS, i properament delegarà en vicerector/a

    - El gerent explica situació Ofeta Pública (OP) 2009, suspesa per recurs ministerial, i les OP 2016 i 2017, que sortiran aviat. Concretament les convocatòries corresponents a auxiliars administratius i auxiliars de serveis es preveu convocar al maig.

    OP 2018, amb l’Acord estatal per a “l’estabilització” (de 9 de març) s’obre la possibilitat a fegir un nombre molt important de vancants de PAS a les universitats. Tanamateix hi ha un problema a la UB per no complir de manera general el requisit d’estar “ocupant una plaça vacant 3 anys abans”

    També explica problemàtiques que s’estan analitzant sobre contractació de PAS-L que porti 24 mesos, i recorda la limitació legal, i l’agilització de la contractació de rellevistes.

    Per últim informa que en el mes de maig es farà l’abonament del que resta de la paga extra de 2012, encara que no arribin a temps els recursos econòmics per part de la Generalitat de Catalunya, i que s’estima en un total aproximat de 2,7M€

    CCOO-UB vam demanar que per les convocatòries corresponents a OP 2016 i 2017 es pugui tenir en compte la documentació ja lliurada. Així mateix recordem que encara s’han de negociar la convocatòria d’ajudants de biblioteques.

    El director de RRHH va respondre pel que fa a la documentació, que la gent que ho demani es tindrà en compte.

    Pel que fa al pagament de la part que resta de la paga de 2012, CCOO-UB considerem que si be és bo que hi hagi una concreció (ara sí), en la linea del que vam demanar “d’avançar els diners”, creiem que es podia haver previst pagar aquest mes d’abril, com faran altres universitats.


    Modificació de la RLT de personal eventual: increment de retribucions del gerent + 15%

    El rector presenta la proposta d’increment de retribucions del llocs de Gerent fins a 115.000 euros (la qual cosa suposa un increment de 15.000 euros!) i ho justifica fonamentalment per:

    -          El sr. Oriol Escardibul passa a serveis especials com a professor titular i això li suposa que, en un “lapsus de temps” no acumular temps per computar períodes per avaluar els mèrits de docència i de recerca. Així mateix ha de renunciar a molts projectes de recerca.

    -          També explica que el nou gerent ha d’assumir responsabilitats de dos vicerectorats que desapareixen: el d’Economia i el de PAS.

    -          Per últim explica que no hi ha cost en aquesta situació per compensar-se altres “baixes”

    CCOO-UB ens vam manifestar en contra de la proposta per la forma i pel fons

    Forma: manca d’informació en temps i forma, malgrat que divendres passat es va demanar per correu electrònic

    Fons: es tracta del 3r alt càrrec al darrer any que es pugen les retribucions: Administradora Farmàcia, Cap assessoria, i ara Gerent (hi ha també un 4t cas però que en aquest moments correspon a una plaça vacant)

    I el principal per nosaltres: hi ha moltíssima gent que no te reconegudes les tasques des de fa anys, tot l’increment funcions, la manca de RLT del PAS (una vegada més), etc.


    Votació: 3 SI, 2 NO (els representants de PAS-CCOO) i 1 abstenció (1 representant de PAS)



    * els membres de la Comissió Delegada de PAS presents a la reunió van ser el Rector, el Gerent, 3 PAS (2 del grup de claustrals de CCOO-UB) i 1 PDI. No van assistir-hi 1 PDI i el representant de l’alumnat.


    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Comissió Delegada de PAS 24-4-2018 Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt