• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 3 d’abril del 2018

    Fòrum debat PAS laboral temporal


    En aquest espai anirem penjant l’actualitat sobre diferents aspectes relatius a les convocatòries de les diferents Ofertes Públiques de la UB, així com a rebre les vostres opinions i dubtes (al final d’aquesta informació ho pots fer de manera senzilla)
                                                                       
    Informació de les diferents Ofertes Públiques:

    OP 2009 (aturada)

    Convocatòria de procés selectiu, en torn de nou ingrés, per cobrir 6 places d' auxiliar de serveis (personal laboral del grup IV) en règim de contracte laboral indefinit de la Universitat de Barcelona, amb informació de bases, temaris, suspensió del procés,...


    Convocatòria de procés selectiu, en torn de nou ingrés, per cobrir 1 plaça de tècnic/a superior esportiu (personal laboral del grup I) en règim de contracte laboral indefinit de la Universitat de Barcelona, amb informació de bases, temaris, suspensió del procés,...




    46 places ofertades (pendent de convocar els respectius processos selectius):

    -          8 grup I

    -          8  grup II

    -          19 grup III

    -          11 grup IV


    Novetats:


    9-4-2018 Gerència informa que es preveu convocar les oposicions de places d’auxiliars de serveis en el mes de MAIG

    25-4-2018: Gerència confirma que al mes de Maig és publicaran les convocatòries corresponents a auxiliars administratius (PAS-F) i a auxiliars de serveis (PAS-L) en els mateixos termes de que les convocades per a l’OP 2009 al desembre/2017 (actualment aturades) i envien els documents a representants del personal (Comitè d’Empresa PAS i Junta de PAS)

    També s’informa que es podrà utilitzar la documentació ja lliurada amb les convocatòries de l’OP 2009

    Enviaran calendari dels respectius processos selectius, però la previsió de fer el curs de preparació previst es faria a la tornada d’estiu.

    Dates de les primeres proves: al mes de Novembre




    Oferta d'ocupació pública ordinària
    La taxa de reposició del 100% es podrà incrementar entre un 5% i un 8%

    Oferta d'ocupació pública excepcional - procés d'estabilització
    Estabilització de totes les places del sector públic ocupades de forma temporal i ininterrompuda en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2017, per reduir la temporalitat per sota del 8% en tres anys. La novetat respecte de l’any passat és que aquesta vegada Sí inclou al PAS de les universitats

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    6 comentaris:

    1. CCOO-UB: Gerència informa (9-4-2018) que preveu realitzar la convocatòria de places d'auxiliars de serveis al mes de Maig (OP 2016 i 2017)

      ResponElimina
    2. Es poden convocar alhora ofertes de 2016, 2017 i 2018?

      ResponElimina
      Respostes
      1. CCOO-UB: legalment sí, però no sembla oportú per al personal.
        La OP-2016 i 2017 serà semblant a la que ha estat suspesa de 2009.
        La de 2018 és molt incerta que quan podrà estar aprovada, doncs depen de Pressupostos Generals de l'Estat, etc
        Si agrupes totes les Ofertes és més arriscat per al personal atès que os ho jugueu tot a una carta, ... i un mal dia ho pot tenir tothom

        Elimina
    3. Hola, voldria preguntar sobre el temari o coneixements necessaris per superar la prova d'Auxiliar de Serveis relleu per jubilació (7445) de Medicina (Clínic).

      Moltes gràcies!

      ResponElimina
      Respostes
      1. CCOO-UB: Des de fa anys estem denucian en la Universitat de Barcelona la manca de temaris en els concursos de PASL. El cas que ens dius no es una excepció. Però, d’acord amb la convocatòria, és competència del tribunal acordar i publicar les característiques de la proba.

        Malauradament, l’única informació que et podem donar, i sempre basada en experiències anteriors, es que els coneixements requerits están relacionats amb les funcions que desenvolupen els auxiliars de servei en la universitat.

        Per si és del teu interÈs, tenint molt en compte que es tracta d’un concurs diferent, la Universitat de Barcelona ha publicat un temari d’auxiliar de serveis en el procés selectiu en torn de nou ingrés, per cobrir 11 places d’auxiliar de serveis (grup IV) en règim de contracte laboral indefinit, circumscrit en l’oferta pública de 2016-2017.

        Elimina
    4. Moltíssimes gràcies, faré cas de la vostra suggerència.

      ResponElimina

    Item Reviewed: Fòrum debat PAS laboral temporal Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt