• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 24 de desembre del 2020

    Bones festes i bon any 2021

     



    L’any 2020 ha estat un any... diferent! Acomiadem l’any 2019 amb una situació totalment inesperada quan al desembre passat us desitjàvem un bon any 2020...! L’efecte sanitari, social i econòmic de la pandèmia de la Covid-19 fa que aquestes vacances d’hivern siguin diferents, i no les desitjades per tothom... Per tant, primer de tot desitjar que vosaltres i les vostres famílies us trobeu el millor possible. Així mateix cal valorar l’esforç que tota la Comunitat universitària està fent per tal de què la UB segueixi funcionant. 


    Com a conseqüència de l’evolució sanitària, i de les diferents normatives que s’han anat succeint, així com de resolucions de la pròpia UB (del Rector i del gerent), i dels Plans de Contingència, al llarg d’aquest mesos hem estat treballant intensament en l’assessorament i valoració de propostes diferents que afecten a les condicions laborals i de salut del personal de la UB. Això ho hem fet principalment participant en els diferents òrgans unitaris de representació de treballadors i treballadores, és a dir, Juntes i Comitès de PAS i de PDI.  

     

    Ens acomiadem d’aquest any amb moltes problemàtiques pendents, en bona mesura per l’actitud de les diferents autoritats acadèmiques:  manca de negociació del teletreball a les universitats públiques (recordem que al setembre es va publicar la Llei que obliga a arribar a Acords), manca d’acord en la distribució dels fons addicionals corresponents al 2019 (0,25%) i al 2020 (0,30%); manca negociació del pla d’igualtat pels treballadors i treballadores de la UB, precarització del professorat associat i del personal investigador en formació, manca de concreció de la recuperació de les 35 hores del PAS, manca d’un calendari de convocatòries de les places d’estabilització i de promoció del PAS,... i manca de negociació amb el Ministre d’Universitats (reforma de la LOMLOU, Estatut PDI, condicions de creació d’universitats...) 

     

    En la part positiva hem continuat treballant per posar solucions a situacions històriques que anem arrossegant i per fi vam cobrar el 60% corresponent a la recuperació de la paga extra de 2013. Ara resta pendent els pagaments de la paga de 2014!, en principi a cobrar entre 2021 i 2022

     

    Us desitgem molt bones festes i un molt bon Any 2021! 

     

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    1 comentaris:

    Item Reviewed: Bones festes i bon any 2021 Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt