• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 2 de juny del 2023

    Eleccions a Junta PAS: candidatura de CCOO-UB

     




    CCOO-UB hem presentant 60 companyes i companys de PAS funcionari a la candidatura per a les properes eleccions per a la Junta de PAS funcionari, que es realitzaran el propers dies 14 i 15 (fins les 10h) juny.  

     

    La candidatura de CCOO-UB la forma un ampli grup de dones i homes de diferents col·lectius i àmbits de treball de la Universitat de Barcelona compromesos fermament en la defensa dels teus drets. La nostra candidatura per la Junta de PAS, amb un 68% de dones, garanteix, pel que fa a la nostra representació, la paritat de persones escollides. 

     

    La nostra candidatura presenta un ventall de cares noves al costat de persones amb un llarg historial de dedicació sindical. Hem procurat cercar l’equilibri entre l’experiència i la necessària renovació per avançar amb decisió en la complicada situació que patim. 

     

    Des de CCOO-UB entenem que hem de continuar lluitant per recuperar els drets perduts, i sense renunciar a plantejar propostes i objectius que permetin avançar en els nostres drets laborals i poder generar expectatives reals. La defensa de la Universitat pública també passa per preservar les condicions de treball i els drets d’un col·lectiu que avui més que mai ha d’estar unit i fort

     

    som la teva veu,,suma-t'hi!  

     

     

    Web electoral 

      

    Relació de candidats i candidates 

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Eleccions a Junta PAS: candidatura de CCOO-UB Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt