• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dilluns, 1 de desembre del 2014

  Pressupost de la UB: petició de partides pressupostàries del PAS  El dia 11 de desembre està previst que el Consell de Govern de la UB aprovi el Pressupost de la Universitat, i des del grup de claustrals DEFENSEM LA P(UB)LICA PAS-CCOOvetllarem per que es garanteixi la continuïtat de la Plantilla del PAS. Així mateix hem demanat al Gerent que incloguin les següents partides pressupostàries:

  - partida pressupostària per abonar les quantitats pendents corresponents a diferents Acords o compromisos de la UB (RLT, roba treball,...)

  - partida pressupostària per poder fer convocatòries de promoció del PAS (concursos 1a i 2a fase de PAS laboral i concurs-oposició en torn restringit de PAS funcionari)

  - equiparació de retribucions del personal temporal o interí que estan cobrant per sota d’altres contractes o nomenaments corresponents a places creades a la RLT


  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  1 comentaris:

  1. Equiparació retributiva temporal o interí: No pot ser que la Sindicatura de Comptes esté posant el dit a l'ull i que la gerència giri els ulls any rera any! Aquesta vegada esperem que no hagi l'excusa que sempre dieu: "La Gerència diu que no hi era prevista la partida pressupostària al pressupost vigent per fer front això!!!

   ResponElimina

  Item Reviewed: Pressupost de la UB: petició de partides pressupostàries del PAS Rating: 5 Reviewed By: f
  Amunt