• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 20 de novembre del 2019

  Calendari Laboral 2020


  Finalitzades les reunions de negociació del Calendari Laboral 2020 entre la UB i el Comitè d’Empresa i la Junta de PAS, s’ha arribat a un acord global signat per la Junta de PAS, el Calendari laboral 2020 i aspectes complementaris.

  La dada més rellevant és que es mantenen els mateixos criteris des de l’any 2013, i es mantenen les modificacions de redacció aprovades a l’any 2014. Això vol dir que s’han tingut en compte, entre d’altres criteris, la referència del nombre total d’hores del Conveni, el nombre total de dies d’afers propis i dies de tancament, per la qual cosa la Junta de PAS funcionari, amb el suport de CCOO, ha donat la seva conformitat.

  Així mateix, pel que fa al document aspectes complementaris (inclosa la pròrroga dels dos projectes: curs de Gestió del Temps i Bossa de Conciliació), han estat signat per les Seccions Sindical de CCOO i UGT.

  Cal també recordar que amb els Pressupostos de l’Estat de 2018, s’obre la possibilitat per retornar a les 35h. En aquest sentit,  amb l’acord signat a la Mesa d’Universitats les parts assumim que s’han aixecat les limitacions legals de la jornada laboral, malgrat que les universitats han manifestat l’acord ha de superar el control de legalitat del Departament de Treball.

  Pel que fa al Document “Full Informatiu – Calendari laboral 2020”:

  §  6 dies d’afers propis, de l’Estatut Bàsic d’Empleat Públic (EBEP)

  §  22 dies hàbils de vacances (EBEP)

  §  Estiu: reducció de ½ hora diària en els mesos de juliol i agost.

  Pel que fa al Document “Aspectes Complementaris”

  §  Es prorroguen els projectes de Formació per a la Gestió del Temps i el de la Bossa d’hores de Conciliació.

  §  Es concreta que es tancaran 11 dies per motius d’estalvi: 2 i 3 de gener, 6, 7, 8, i 9 d’abril  (Setmana Santa) i 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre. Així mateix es tanca el període de vacances del 3 al 23 d’agost (15 dies hàbils de vacances)

  §  Es fan diferents aclariments relatius a la compensació de dies de treball obligatori durant els períodes de tancament (1,5 dies per cada dia de treball)

  Pots veure el Calendari laboral publicat fent clic aquí.

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Calendari Laboral 2020 Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt