• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 17 de febrer del 2021

  18 FEBRER DEL 2021. CONCENTRACIONS A LES 12 H

   


  MOBILITZEM-NOS. ARA TOCA!


  Durant tota la crisi del coronavirus, CCOO i UGT hem negociat amb els governs i les patronals mesures generals per protegir el conjunt de les persones i el teixit productiu del país. Ara, mentre la pandèmia arriba al pic de la tercera onada, les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per a la igualtat social i la distribució de la riquesa. No podem permetre que el cost de la crisi es carregui sobre la classe treballadora.

   

  Per això reclamem al nou Parlament de Catalunya que activi immediatament l’aprovació dels pressupostos. Cal reactivar l’economia de Catalunya per mantenir l’ocupació i generar nous llocs de treball de qualitat, reforçar el sistema sanitari i les residències de persones grans o dependents, i protegir 1.700.000 persones del risc de pobresa,  ampliant els ajuts i la renda garantida de ciutadania (RGC).

   

  Així mateix, reclamem al Govern d’Espanya que compleixi els seus compromisos respecte de l’augment del salari mínim interprofessional (SMI) i que derogui les reformes laborals i la reforma de pensions del 2013. És necessària una llei per regular les plataformes digitals, una llei de transparència salarial i un pla de xoc contra la sinistralitat.

   

  1.      Apujar l’SMI fins al 60 % de la mitjana salarial.

   

  2.      Derogar las reformes laborals, perquè el treball s’ha
  de fer amb drets.

   

  3.      Derogar la llei de pensions del 2013 per a la suficiència
  de les pensions públiques.

   

  4.      Negociar els pressupostos de Catalunya per activar
  l’economia.

   

  5.      Ampliar l’RGC per evitar la pobresa.

   

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: 18 FEBRER DEL 2021. CONCENTRACIONS A LES 12 H Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt