• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 4 de desembre del 2014

    Renovacions PAS temporal o interí pel 2015


    El mes d’octubre la UB es va comprometre, davant del Comitè de PAS laboral i de la Junta de PAS funcionari, a renovar al personal temporal i interí “estructural” (per exemple, no és el cas d’un reforç o substitució puntual) per a tot l’any 2015, però el tractament previst és diferent en funció de si el contracte o nomenament està vinculat a la resolució d’algun concurs de places vacants. Tanmateix aquesta informació era verbal, si be ens ho han ratificat de manera reiterada. Per informar d’aquesta situació la Junta de PAS va enviar una informació al PAS funcionari   (http://bit.ly/11YVFly )

    En aquests moments us podem informar que ahir vam rebre, els membre del Comitè de PAS laboral i de la Junta de PAS funcionari, i ara sí per escrit,  la informació que des de Recursos Humans s’ha enviat a les diferents Administracions, i que us “copiem” a continuació:

    “En relació a la renovació dels nomenaments/contractes de personal que finalitza durant aquest mes de desembre de 2014, us informo dels criteris que s’estan utilitzant per gestionar les esmentades renovacions. Així mateix, us comunico que s’està preparant tota la documentació i, en el moment que estigui finalitzada, us farem arribar els llistats resums corresponents.

    Personal funcionari interí auxiliar administratiu.

    -          Atès el concurs de trasllat de personal funcionari vigent, que té prevista la seva resolució el proper dia 1 d’abril, tots els nomenaments que finalitzen el dia 31 de desembre es prorrogaran fins el 31 de març de 2015 (excepte aquells  que estan vinculats a una plaça estructural creada a la RLT fase 0, que es prorrogaran fins el 31 de desembre de 2015). A partir del dia 1 d’abril es podran renovar amb previsió de continuïtat fins el 31 de desembre de 2015.

    -          Els nomenaments que finalitzen el 19 de desembre es  tornaran a formalitzar a partir del 7 o 12 de gener i fins el 31 de març de 2015.  A partir del dia 1 d’abril es podran renovar amb previsió de continuïtat fins el 31 de desembre de 2015.

    Personal laboral temporal.

    -          Tots els contractes laborals temporals que finalitzen el dia 31 de desembre de 2014 es prorrogaran fins el 31 de desembre de 2015 (excepte els dels  laborals auxiliars de serveis que es prorrogaran fins el 30 de juny de 2015, en previsió d’un possible concurs de trasllat durant el primer semestre de 2015. A partir del dia 1 de juliol es podran renovar amb previsió de continuïtat fins el 31 de desembre de 2015)

    Els contractes que finalitzen el 19 de desembre es tornaran a formalitzar a partir del 7 o 12 de gener i fins el 31 de desembre de 2015  (amb la mateixa excepció de l’apartat anterior pels auxiliars de serveis.”

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    2 comentaris:

    1. ¿y con los que somos interinos de refuerzo qué previsión hay?

      ResponElimina
      Respostes
      1. No es parla del interins de reforç perquè això va lligat al motiu de la contractació, i per tant s'ha d'analitzar en cada cas. Pel que fa als interins "estructurals" el criteri és clar, i per això aconseguim novament que es renovin per tot l'any.

        Pel tenir més detall haurem d'esperar a veure els llistats que hem demanat, però tu podries demanar directament al teu cap, o Administració, informació més directa. De tota manera, en el cas del dels auxiliars administratius interins (és el teu cas?), hi acordada una llista d'espera de la qual anem fent el corresponent seguiment, i que en els propers mesos esperem que sigui pública, així com un Reglament de selecció i llistes d'espera que ja tenim gairebé tancat amb la UB.

        Elimina

    Item Reviewed: Renovacions PAS temporal o interí pel 2015 Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt