• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimecres, 21 de gener del 2015

    23 de gener: reunió de negociació del Calendari Laboral 2015

    Com et vam informar el 19 de desembre, després de vàries reunions les negociacions del Calendari Laboral 2015 van quedar entrebancades per l’actitud dels representants de la UB. Demà divendres 23 hi ha una nova reunió de negociació entre la UB i els representants del Comitè d’Empresa del PAS laboral i la Junta de PAS funcionari.

    Tanmateix volem fer alguns aclariments sobre la situació actual i respondre públicament a diferents consultes que ens van arribar ahir:

    -   La negociació del Calendari laboral inclou la negociació global de diferents aspectes relacionats, inclosos el dos projectes actuals de “Gestió del Temps” i “Bossa d’hores de Conciliació”.

    Malgrat l’afirmació contraria que ha realitzat el CAU, que per cert no va voler signar l’Acord dels dos Projectes esmentats, tots els representants del personal que assisteixen a les reunions de negociació, encara que sigui només per fer de “supervisors” però sense aportar cap proposta, saben perfectament que s’està negociant tot alhora. Per tant no acceptem cap “consell” d’aquest Sindicat.

    Aquesta negociació global ha estat així des del primer Acord-2013 per tal de minimitzar les injustes retallades que hem sofert el PAS, en aquest cas amb l’increment horari. Aquell primer Acord va ser signat per CCOO i per UGT i va tenir molt en compte, així com en la pròrroga del 2014, diferents aspectes, com el nombre total d’hores anual, els dies de tancament de la UB i el nombre d’hores total dels dos Projectes aprovats.

    -   Per tant la negociació del Calendari no és un fet senzill i no acceptarem pressions injustificades per qüestió de termini per acabar les negociacions. En aquest sentis us recordem que les negociacions del Calendari de 2014 van finalitzar el 14 de febrer. Lògicament, i pel be del PAS, farem tots els esforços per arribar a un bon Acord el més aviat.


    -   També aprofitem per informar-te que les “incidències” amb les hores de la Bossa de Conciliació són les mateixes que al gener del 2014 i, com es va fer en aquell moment, i així ho hem aconsellat a qui ens ho va preguntar, el que calia era anotar-se la utilització de les hores i incorporar-les a l’aplicatiu quan aquest estigués disponible. De tota manera vam demanar aclariments a la UB i ens van informar que aquesta setmana ja estaria disponible (de fet ja està disponible des d’ahir). Per tant no entenem certs comentaris intentant vincular la utilització d'aquestes hores a la negociació del dia 23.
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    2 comentaris:

    1. Ja se sap que aquest de CAU són especialistes en crear confusió i treure guanys a costa dels que realment estan treballant per arribar a i fer els acords!! Hi ha la dita que diu: " A río revuelto ganancia de pescadores!!"

      ResponElimina

    Item Reviewed: 23 de gener: reunió de negociació del Calendari Laboral 2015 Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt