• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 12 de novembre del 2015

    Reforma estructures de PAS: dimensionament i criteris d'estructura

    En el procés de discussió de la reforma de les estructures de la UB (RAG), una de les dades més rellevants per poder fer una valoració acurada és el càlcul del dimensionament de cada unitat, així com els criteris d’estructura que s’utilizant per a els diferents Plans d’Ordenació que la UB presenti (de moment una part de Mundet i Farmàcia).

    Pel que fa al dimensionament, la UB ens va lliurar, després de molt insistir, el document Descripció i procediment dels models de dimensionament que fa referència a una part de les estructures de Centres (manca encara molta informació, com ara les unitats transversals i els llocs de PAS laboral). El contingut d’aquest document fa referència a les següents unitats:

    - Secretaries de graus

    - Secretaries de màsters

    - Unitat de suport academicodocent

    - Secretaries de departament

    - Oficina d’afers generals

    - Oficina de recerca

    Pel que fa als criteris d’estructura ens van lliurar al mes de setembre el document Estructures nou model organitzatiu, el qual inclou criteris respecte de les unitats esmentades anteriorment excepte en el cas de departaments.

    Com veieu hi ha informació rellevant, però encara hi manca molta més. En tot cas fem públic els documents actuals per a la teva informació i per si vols fer-nos arribar comentaris o propostes.
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Reforma estructures de PAS: dimensionament i criteris d'estructura Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt