• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 18 de febrer del 2016

    Comissió Delegada de PAS 8-2-2016


    A la reunió de la Comissió Delegada de PAS del Consell de Govern (CDPAS) realitzada el 8 de febrer es van tractar els següents punts


    ·        Informe de la presidenta (vicerectora d’Administració)

    La Presidenta informa que a finals de desembre es va publicar la convocatòria de les oposicions de promoció de PAS-F en torn restringit: 15 tècnics (A1) i 30 gestió (A2). També es va informar en el mes de març està previst convocar 70 places administratives (C1)


    ·        Informar sobre els Plans d’Ordenació: Dret, Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, i Mundet

    La UB informa de la presentació dels 3 PO (Dret, Farmàcia i Dret) i en destaquen el “manteniment d’efectius de personal, així com l’increment important de nivells intermitjos que facilitaran la promoció” (veure annex al PO), i que està previst aprovar la resta de PO fins el mes de juny o juliol. El Gerent també destaca que “es creen noves figures per donar respostes a necessitats,...”. Per últim ens informen que està previst treballar en paral·lel en la provisió de llocs de treball del PAS-F.
    Tot i que valorem com a un pas important les propostes dels PO que es presenten (increment de nivells, reunions per Centres, informació facilitada i manteniment de plantilla, fixos i interins), els dos* representants del grup de claustrals de PAS CCOO-UB ens vam abstenir en la votació atès que  aquestes propostes no es poden considerar com a un procés tancat i encara hi ha molts aspectes que negociar, i escriure, com ara:

    - cal conèixer la resta de PO (de Centre i Àrees transversals, de PAS-F i de PAS-L)

    - s’ha concretar i negociar la implementació, així com un calendari

    - s’han de negociar les propostes de la Junta sobre nivells i Mapa de llocs 

    - cal veure la proposta que Escola de Doctorat, sembla que a l’abril, i com afecta a les Oficines de Màsters

    - cal veure quina proposta ens fan per resoldre les problemàtiques de personal FBG que fa tasques de personal de la UB

    En definitiva esperem que en els propers mesos tot es vagi concretant i tancant en positiu, però avui encara hi ha massa incògnites i temes a negociar

    Votació*: 4 SI i 2 Abstencions (els PO van ser votats de manera individual)


    ·        Informar sobre catalogació dels llocs de treball de l’àmbit d’auxiliars de serveis i logístics

    Atès el resultat de la consulta realitzada en el mes de desembre, la UB fa una proposta d’informe per demanar al Consell Social autorització per a procedir a “laboralitzar” les places de l’àmbit d’auxiliars de serveis i logístics. Respecte de les places del CRAI diuen que es portarà al Consell de Govern conjuntament amb el Pla d’Ordenació de l’Àrea i es durà a terme un estudi de les places de l’àmbit CRAI en el seu conjunt.

    CCOO-UB vam demanar la retirada del punt de l’ordre del dia, atès que el redactat presentat no ha estat negociat amb el Comitè d’Empresa de PAS-L i la Junta de PAS-F. Es va presentar un dijous, per aprovar-ho el dilluns.

    La presidenta de la Comissió no accepta la proposta d’ajornar la discussió d’aquest punt i es passa a votar, amb el següent resultat:
    Votació*: 4 SI i 2 NO



    * els membres de la Comissió Delegada de PAS presents a la reunió van ser la Vicerectora d’Administració, el Gerent, 1 PDI i 3 PAS (2 del grup de claustrals de CCOO-UB). No van assistir-hi un altre representant del PDI i un de l’alumnat.
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Comissió Delegada de PAS 8-2-2016 Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt