• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 3 d’abril del 2018

    Fòrum debat PAS temporal i interí


    Desprès d’un llarg període de temps amb la prohibició de realització d’Ofertes Públiques de PAS, els darrers anys es va començar a obrir les possibilitats de realitzar convocatòries de places amb l’aprovació de les Ofertes Públiques corresponents als anys 2016 i 2017. El nombre de places autoritzades a convocar corresponen a la taxa de reposició del 100% de les vacants de l’any anterior. Encara que és insuficient, va suposar un canvi de tendència que al desembre de 2017 es va ampliar amb les convocatòries corresponents a l’OP 2009 (actualment suspesa), i que properament continuarà amb l’aprovació de l’OP 2018.


    També el 9 de març es va signar un Acord per la recuperació d'ocupació, salaris i negociació col·lectiva en el sector públic, que entre d’altres importants temes (increments salarials, 35 hores,...) inclou l’ampliació de l’OP 2018 per damunt del 100% de la taxa de reposició i la inclusió, ara sí, del PAS de les universitats públiques en l’aprovació de l’Oferta Pública extraordinària per a l’estabilització.


    Per altra banda hi ha diferents temes de gran importància per al personal laboral temporal o funcionari interí que s’han de tenir en compte, com ara: negociació d’un Pla d'Estabilització del PAS  (contractes o nomenaments “a plaça vacant”, contractacions “indefinides no fixes”, ...), renovacions, selecció i borsa d’espera per a contractacions o nomenaments, bases de les diferents convocatòries, cursets preparatoris, etc.

    Amb aquest correu et volem informar de la situació actual de les diferents Ofertes Públiques però també oferir-te la possibilitat de:

    - participar directament amb preguntes en el Web de CCOO-UB. Per fer això hem publicat dues “entrades” específiques de “personal laboral temporal” o “ personal funcionari interí”, i al final de les respectives “entrades” hi ha un espai per escriure les consultes o fer arribar les teves opinions.

    - rebre informació puntual del que anem pujant al Web sobre la situació de personal temporal i interí. Per fer això és suficient, per exemple, amb que facis un “respondre a” al correu de la Secció Sindical.

    FÒRUM DEBAT. Entrades específiques pel :



    Més informació de les diferents Ofertes Públiques:


    Convocatòria de procés selectiu per a l'ingrés a l'escala d'auxiliars administratius (30 places subgrup C2) de la Universitat de Barcelona, amb informació de bases, temaris, suspensió del procés,...

    Retorn de la taxa pels drets d’examen. La UB anuncia que properament penjarà en el Web un formulari per poder demanar el retorn del pagament realitzat. Tanmateix s’està analitzant la possibilitat de què es pugui “reutilitzar” el pagament realitzat per a “compensar” el pagament corresponent a la convocatòria de les OP 2016 i 2017. 

    Convocatòria de procés selectiu, en torn de nou ingrés, per cobrir 6 places d' auxiliar de serveis (personal laboral del grup IV) en règim de contracte laboral indefinit de la Universitat de Barcelona, amb informació de bases, temaris, suspensió del procés,...


    Convocatòria de procés selectiu, en torn de nou ingrés, per cobrir 1 plaça de tècnic/a superior esportiu (personal laboral del grup I) en règim de contracte laboral indefinit de la Universitat de Barcelona, amb informació de bases, temaris, suspensió del procés,...




    Nombre de places ofertades (pendent de convocar els respectius processos selectius):

    Personal funcionari (70):

    -          2 lletrat

    -          12 ajudants de biblioteques

    -          56 auxiliars administratius

    Personal laboral (46):

    -          8 grup I

    -          8  grup II

    -          19 grup III

    -          11 grup IV



    Oferta d'ocupació pública ordinària
    La taxa de reposició del 100% es podrà incrementar entre un 5% i un 8%

    Oferta d'ocupació pública excepcional - procés d'estabilització
    Estabilització de totes les places del sector públic ocupades de forma temporal i ininterrompuda en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2017, per reduir la temporalitat per sota del 8% en tres anys. La novetat respecte de l’any passat és que aquesta vegada Sí inclou al PAS de les universitats
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Fòrum debat PAS temporal i interí Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt