• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dilluns, 29 de gener del 2018

    Relació de Llocs de Treball (RLT) del PAS


    Desprès de més d’un any de l’arribada del nou equip de govern ens trobem que no s’ha implementat cap Pla d’Ordenació, ... ni s’ha modificat, o negociat res. Així, com ja va exposar el grup de claustrals PAS-CCOOUB al darrer Claustre general de la UB, tornem a escoltar paraules com “no assumeixo els treballs anteriors”. Llavors, novament partim de zero? I, segons el planing del Vicerector, fins el 2020! CCOO-UB creiem que cal fer actuacions immediates i sense més dilació, no ens creiem el “tornem a començar”, cal propostes concretes i un calendari creïble.

    La UB porta molt de temps aprofitant-se del PAS. Hi ha una tradicional manca de reconeixement alhora que s’assignen noves càrregues de treball, i que amb les retallades i la pèrdua de drets i Plantilla ho fan insostenible.  No es pot assumir res més!

    A tall d’exemple d’alguns casos que porten molts anys (fa lustres!) pendents: els Punts d’Informació, les Secretaries d’Estudiants (sense contemplar les transformació de l’Espai Europeu), els diferents col·lectius del CRAI (inclòs l’incompliment del compromís del vicerector per fer una proposta de funcionarització a l’octubre), els Departaments (aquests últims amb l’agreujant de què sí s’ha fet la transformació acadèmica),...

    La Reforma Administrativa i de Gestió (RAG) aprovada per l’anterior equip va identificar nous perfils competencials, entre d’altres: Gestió d’activitats internacionals; Gestió de pràctiques a empreses i ocupabilitat; Gestió de la qualitat; Gestió de la informació de la Facultat /Community Manager. La cobertura d’aquestes necessitats s’ha fet sota la contractació de 15 contractes en pràctiques d’un any de duració, és a dir, contractacions a baix preu.

    D’altra banda sabem que hi ha multitud de contractes (més de 100) realitzats mitjançant diferents Fundacions que desenvolupen tasques pròpies de la UB, i fins i tot hi ha una denúncia contra la UB per prestamisme laboral.


    CCOO-UB considerem que les noves necessitats que es vagin identificant com a estructurals, així com les “externalitzades” per fer tasques corresponents a llocs de treball de la UB, han d’estar cobertes per personal PAS, és l’única forma de garantir la continuïtat de la feina, i de l’òptima gestió dels recursos. 
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Relació de Llocs de Treball (RLT) del PAS Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt