• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 28 de juny del 2019

    28J: CCOO-commemoració Dia Orgull LGTBI+



    Dissabte, 29 de juny, manifestació a Barcelona

    CCOO de Catalunya commemora el Dia de l’Orgull LGTBI+

    El 28 de juny, CCOO de Catalunya commemorarà el Dia de l’Orgull LGTBI+ refermant el rebuig a qualsevol violència o discriminació contra el col·lectiu LGTBI+, tant en l’àmbit laboral com en la societat en general.

    CCOO forma part i dona suport als actes de la Comissió Unitària 28 de Juny per l’alliberament de lesbianes, gais, bisexuals, persones trans i intersexuals. Precisament enguany es celebra el 50 aniversari dels aldarulls d’Stonewall, quan la policia de Nova York va irrompre al bar The Stonewall Inn, freqüentat per transexuals, lesbianes, bisexuals i gais, però també per persones de diferents races, migrades i marginades socials, per tancar-lo, i es va produir una autèntica revolta als carrers per part de la comunitat LGTBI+.

    Entre d’altres accions, CCOO fa una crida a participar en la manifestació unitària que es farà a Barcelona el dissabte 29 de juny, que sortirà de la Plaça Universitat, a partir de les 18.30 hores (i que acabarà amb una festa popular a la mateixa Plaça Universitat, a les 21 hores).

    Els actes i manifest de CCOO de Catalunya amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI+ està a aquest enllaç.

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: 28J: CCOO-commemoració Dia Orgull LGTBI+ Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt