• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 21 de gener del 2016

    Convocatòria d'oposicions per l'escala administrativa (subgrup C1)

    La UB ha realitzat la convocatòria d’oposicions en torn restringit per a promoció a l’escala tècnica d’administració (subgrup A1) i a l’escala de gestió (subgrup A2). Així mateix, com et vam informar amb el resum de la Comissió Delegada de PAS 4-12-2015 per aquest any 2016 hi ha prevista la convocatòria per a l’escala Administrativa (subgrup C1).

    El fet de què aquestes últimes encara no hagin estat convocades és degut a que es va fer una ampliació del nombre de places, passant de les 25 previstes al 2015 a 70 (aproximadament el 50% del nombre de personal auxiliar administratiu fix). Aquesta ampliació requeria la aprovació del Pressupost de la UB pel 2016, la qual cosa ja s’ha realitzat.


    Per tant la previsió es que es procedeixi a la seva convocatòria en aquest primer trimestre de l’any (en aquests moments està en procés de negociació amb la Junta de PAS)
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    4 comentaris:

    1. Segueix sense comparar l'antiguitat per poder presentar-se a oposicions de gestió o tècnic i per tant només val la titulació. És una reivindicació de fa molts anys que encara no ha estat aconseguida

      ResponElimina
    2. No tenim cap informació al respecte d'aquestes oposicions? Ja que el primer trimestre ja s'ha complert i res de res.... Surtiran segur aquest 2016?

      ResponElimina
    3. Malauradament la UB continua donant llargues. Malgrat el compromís de fer-ho al primer trimestre, encara no hi ni tant sols un esborrany de bases de la convocatòria

      ResponElimina
      Respostes
      1. Gràcies! Esperem que sortin el més aviat possible..

        Elimina

    Item Reviewed: Convocatòria d'oposicions per l'escala administrativa (subgrup C1) Rating: 5 Reviewed By: f
    Amunt