• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 18 de gener del 2018

    Concursos PAS-F: inacceptable paralització



    Valorem molt negativament, i fins i tot il·legal, la dilatació exasperant de la resolució dels diferents concursos de PAS-F, convocats al maig, i que hores d’ara ni tant sols s’han reunit els respectius tribunals. A més, això ha portat a què no es compleixi el compromís del vicerector de PAS de què en setembre es faria una altra convocatòria de totes les places vacants. Això tendeix a perpetuar, entre altres, les comissions de serveis i encàrrecs, ja denunciades per la Junta de PAS, tot i haver-hi sentència ferma contra la UB.

    A més aquesta paràlisi dels concurs és manifestament il·legal, doncs el termini per a resoldre és d’1 mes, a partir de l’endemà de la finalització del termini de presentació de sol·licituds (Decret 123/1997de la Generalitat de Catalunya). Tot això provoca el malestar i la desconfiança del personal que no acaba de veure sortida a les seves aspiracions.


    Des de CCOO-UB exigim l’activació immediata dels concursos aturats i la convocatòria de “totes les places vacants”, i que es permeti al PAS-F exercir el seu dret al trasllat i la promoció. No podem acceptar cap comissió de serveis “amb aparença de legalitat” en lloc de què s’utilitzi el procediment de provisió de llocs de treball previst a la normativa vigent.
    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Concursos PAS-F: inacceptable paralització Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt