• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 22 de novembre del 2018

    25N: Dia Internacional de la no Violència contra les Dones i Nenes





    Ens volem vives i lliures! Ens plantem 



    Les violències contra les dones pel fet de ser dones esdevenen l’exemple més dur, dolorós i greu de la discriminació masclista. Suposen una greu vulneració dels drets i de la llibertat de les dones i formen part de la vida quotidiana, social i laboral de les dones de totes les edats, orígens, creences, condicions, opcions i classes. I es produeixen en el conjunt de les relacions socials.

    A Catalunya, des del 2008, més de 100 dones, i en alguns casos les seves filles i fills, han estat assassinades per part de parelles o exparelles. En un any es reben més de 13.000 denúncies de violència en l’àmbit de la parella i el sistema judicial denega més del 50% de les ordres de protecció que se sol·liciten. Més de 1.000 homes són denunciats anualment per delictes contra la llibertat sexual i el 4% de les dones s’han vist obligades alguna vegada a deixar la feina a causa de l’assetjament sexual.

    Amb motiu de la celebració del 25N “ Dia Internacional de la no Violència contra les Dones i Nenes” la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya presenta la "GUIA DIDÀCTICA DEL LLIBRE “NIÑA INVISIBLE", para la erradicación de la violencias machistas". 

    Tens tota la informació fent clic aquí.

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: 25N: Dia Internacional de la no Violència contra les Dones i Nenes Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt