• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 18 de desembre del 2018

    Borsa de PAS-F interí: ordenació i ampliació



    Al web de la UB s’ha publicat l’Acord relatiu a la borsa de treball de PAS funcionari interí (escala Auxiliars administratius).

    CCOO veníem denunciant des del 2016 que s’estava nomenant personal interí sense que aquest s’incorporés a cap borsa de treball, atès que el procediment emprat només es justificava per motius d’urgència (6 mesos). En aquest sentit al juliol de 2017 es va signar un acord per convocar un procés d’ampliació de la borsa d’interins, tant de personal auxiliar administratiu com d’ajudant de biblioteca. Tanmateix la UB va incomplir l’acord i no va realitzar la convocatòria, amb el clar perjudici a les persones nomenades en aquest període.

    També és important tenir en compte que amb les oposicions convocades la borsa de personal interí s’ampliarà amb el personal que “aprovi” però no obtingui plaça, és a dir, més persones que superin les proves que places convocades. Per últim, i molt important, restava pendent de  modificar els criteris d’ordenació del Reglament de borsa de treball de PAS interí (desembre 2015), perquè sinó el personal interí de la borsa actual no tenia, en molts casos, assegurada la continuïtat.

    Ara, amb aquest acord s’aconsegueix:

    -          Ordenar la borsa actual (fins desembre de 2015), per antiguitat.


    -          Ampliar la borsa: de manera que el nou personal interí (des de gener de 2016) té possibilitat d’incorporar-se a la borsa d’una manera àgil, si aprova el primer exercici de l’oposició actual; també en els casos d’opositors que aprovin totes les proves del procés selectiu i obtinguin un mínim de 20 punts, i les persones que aprovin el procés de selecció d’auxiliars administratius interins. Tots aquests casos s’ordenaran per ordre de puntuació.

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Borsa de PAS-F interí: ordenació i ampliació Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt