• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 15 de març del 2022

    Comunicat conjunt sobre desenvolupament dels processos selectius per reduir la temporalitat


     A l’última reunió de la Mesa de Negociación de las Administraciones Públicas, hem exigit que s’ordenin de manera immediata els criteris comuns que han de regular el desenvolupament dels processos selectius per reduir la temporalitat a les administracions públiques i en el sector públic empresarial. 

    Per a CCOO, UGT i CSIF s'han d'establir criteris uniformes perquè: 

    1. Es convoquin totes les places que estiguin ocupades de manera temporal almenys durant tres anys, amb independència que estiguin o no en les relacions de llocs de treballs, plantilles, catàleg o qualsevol altra ordenació de recursos humans. 
    2. El desenvolupament dels processos selectius ofereixi seguretat jurídica i garanteixi el principi d'equitat per evitar que es produeixin situacions lesives per a les persones que hi participin. 

    Les tres organitzacions sindicals hem insistit que aquests processos s'han de conciliar amb els processos de promoció interna i els concursos de trasllats, i s’han de resoldre de manera simultània. 

    Funció pública ens ha fet arribar que després de la pròxima reunió que mantindran amb la Comissió de Coordinació d'Ocupació ens comunicaran un esborrany sobre criteris comuns en el desenvolupament d'aquests processos d'estabilització. 

    CCOO, UGT i CSIF hem sol·licitat a Funció Pública que aclareixin la situació dels processos selectius que s'hagin convocat amb anterioritat a la publicació de la Llei 20/2021. 

    CCOO, UGT i CSIF hem fet saber a Funció Pública quins punts són prioritaris i han de ser objecte de negociació i, malgrat que Funció Pública va comunicar a la reunió que aquest no era l'àmbit per negociar l'increment de retribucions, els tres sindicats insistim que és imprescindible que cal parlar, en aquest o un altre àmbit de negociació, sobre retribucions si volen aconseguir un acord per a la resta de legislatura. 

    Els hem fet saber quines matèries considerem que han de ser objecte de negociació: 

    • Mobilitat i promoció interna 
    • Retribucions 
    • Jubilació (règim general i classes passives) 
    • Ocupació 
    • Jornada laboral de 35 hores 
    • Desenvolupament de l'EBEP 
    • Problemàtica del Sector Públic Empresarial 

    Funció pública ens ha emplaçat pel proper dia 22 de febrer, data en què s'iniciarà la negociació i s'avançarà sobre els criteris comuns de desenvolupament dels processos d'estabilització. 

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Comunicat conjunt sobre desenvolupament dels processos selectius per reduir la temporalitat Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt