• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 15 de març del 2022

    Concentracions als centres de treball. Pau a Ucraïna





    Comissions Obreres i la Unió General de Treballadores i Treballadors reiterem la nostra condemna més enèrgica a la invasió russa d’Ucraïna. Aquest covard i il·legítim acte bèl·lic i la conseqüent guerra han de parar immediatament. Així mateix, expressem la nostra solidaritat amb la gent d’Ucraïna i especialment amb la seva classe treballadora, amb les víctimes al país i amb les i els treballadors ucraïnesos que resideixen a Espanya i que viuen amb dolor el drama de la guerra a la distància. 

     

    Pots llegir el manifest conjunt aquí. 

     

    Fem una crida als treballadors i les treballadores de Catalunya que el DIMECRES 9 DE MARÇ es manifestin de manera silenciosa a l’entrada dels seus centres de treball, de les 12.00 a les 12.05 hores, per solidaritzar-se així amb el poble d’Ucraïna i demanar l’alto el foc i la immediata retirada de les tropes russes del país. 

     

    També t’informem que la UB  ens ha comunicat que ha organitzat un acte que tindrà lloc el dijous 10 de març, a les 16:00, al Paranimf de l’Edifici Històric, i es podrà seguir en directe per UBtv.  Més informació en aquest enllaç. 


     

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Concentracions als centres de treball. Pau a Ucraïna Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt