• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    diumenge, 12 de juny del 2022

    Comunicat de la candidatura claustral AMB EL PAS, ENDAVANT!

     



    Els dies 11 i 12 de maig es van realitzar les eleccions al Claustre de la UB, i la nostra candidatura AMB EL PAS, ENDAVANT! ha estat la que ha tingut més suport amb 15 de 30 representants. Amb aquest escrit us volem agrair el vostre suport, que ens encoratjarà a treballar per a que la veu del PAS es senti amb força. Resultats* globals: AMB EL PAS, ENDAVANT!: 15; UBxla República: 13; UGT Claustre: 1; Altre: 1 

     

    Properament caldrà nomenar representants a les diferents comissions, al Consell de Govern i al Consell Social, i la nostra voluntat és de treballar de manera consensuada amb la resta de membres del PAS. 

     

    Encara que aparentment el fet de que les votacions fossin virtuals podria fer preveure una major participació, cal lamentar la baixa participació (41.26%) i que caldrà analitzar, però sens dubte alguna cosa te a veure que ens hem trobat amb un absolut desinterès per part de la Institució per informar i motivar a la participació, i molts entrebancs: manca d’informació institucional, manca d’espais habilitats per a la campanya, errades de previsió i errades tècniques, inclòs el mateix dia de les votacions. 

     

     

    * Vots individuals (enllaç a escrutini

     

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Comunicat de la candidatura claustral AMB EL PAS, ENDAVANT! Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt