• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 26 de maig del 2023

    Taula de dies addicionals del PAS per antiguitat

     



    Amb caràcter general, segons figura al Calendari laboral de la UB, et corresponen 6 dies d’afers propis (42 hores) i 22 dies hàbils de vacances. El calendari 2023 torna a estar calculat per tot l’any amb la jornada de 35 hores, i, els dies d’afers propis, es poden gaudir per hores. També t’informem que CCOO d’universitats va presentar, l’any passat, una demanda per reclamar que els 6 dies d’afers propis no es tinguin en compte en el càlcul de les hores anuals. De moment el judici continua pendent. 

      

    Et recordem el còmput de dies addicionals d’afers propis i de vacances que et corresponent, segons la teva antiguitat, i que pots comprovar fàcilment en aquesta taula (acord de la Mesa d’Universitats 10.11.15 sobre els afers propis addicionals:, i acord de la  Mesa Universitats 6.7.16 sobre vacances addicionals)    

     

    Així mateix et recordem que el dia 1 de juny comença la “Jornada d’estiu”: 

    Mesos de juny i setembre. El PAS laboral amb jornada flexible o especial i el PAS funcionari amb jornada bàsica de matí o tarda pot fer jornada continuada durant el mes de juny i de l’1 al 10 de setembre.   

    Mesos de juliol i agost. Durant els mesos de juliol i agost la jornada es redueix mitja hora diària i es pot fer jornada continuada. 

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Taula de dies addicionals del PAS per antiguitat Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt