• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 21 de març del 2024

    Acords Mesa Universitats 20-3-2024 sobre permisos i reincorporació IT del PAS i el PDI

     




    Ahir dimecres 20 de març, a proposta de CCOO, es va reunir la Mesa d’Universitats per tractar l’aplicació dels nous permisos del RD 5/2023 i els augments salarials després d'una baixa per IT.

     

    Finalment hem negociat i aconseguit signar dos acords que milloren les condicions de treball del PAS i del PDI de les universitats públiques catalanes.

     

    1. D’una banda, amb l’Acord d’actualització dels permisos regulats en l’acord Concilia, garantim l’aplicació dels permisos de millora de la conciliació inclosos en el RD 5/2023 a tots els col·lectius i de manera homogènia.

     

    1. D’altra banda, amb l’Acord de millora addicional retributiva per incapacitat temporal i permís per naixement, assegurem que les persones que han estat de baixa per IT (incapacitat temporal) o de permís per naixement puguin cobrar els augments salarials que corresponguin i els triennis meritats durant el període de baixa o de permís de manera retroactiva quan es reincorporin a la feina.

     

    Des de CCOO Universitats seguirem treballant per construir i consolidar nous drets de conciliació i millores laborals per a tot el personal de les universitats.


     



    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Acords Mesa Universitats 20-3-2024 sobre permisos i reincorporació IT del PAS i el PDI Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt