• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  divendres, 13 de desembre del 2019

  Múltiples sentències donen la raó a CCOO i reconeixen el caràcter indefinit de professorat associat.


  Multiplicarem les accions judicials i mobilitzadores fins que les universitats assumeixin un pla d’estabilització real i negociat

  Múltiples sentències donen la raó a CCOO i reconeixen el caràcter indefinit de professorat associat.

  El Gabinet jurídic de CCOO, a iniciativa del Comitè d’empresa de PDI laboral de la Universitat de Barcelona,  ha presentat diverses demandes on professorat associat reclamava que es reconegués el caràcter indefinit de la seva relació laboral.

  Diferents  Jutjats Socials han donat la raó a CCOO amb dos criteris comuns: que correspon a les universitats provar el caràcter de “professional de reconegut prestigi” per les persones contractades com a professorat associat,  i que aquestes persones no poden desenvolupar tasques docents normalment atribuïdes a personal docent estable.

  En aquesta situació es troben centenars d’associats i associades i no podem acceptar que els seus drets continuïn ignorats a les universitats públiques. A falta d’una resposta global positiva, CCOO encetarem en les pròximes setmanes una campanya de reclamacions jurídiques amb l’objectiu de facilitar al màxim que tot el professorat associat pugui defensar els seus drets als tribunals en les millors condicions.

  Esperem que les universitats entenguin la necessitat de posar fi a aquesta bossa enorme de precarietat i de negació de drets i renunciïn a perllongar el conflicte jurídic via recursos a totes les instàncies judicials. CCOO demanarem de manera immediata iniciar una negociació a la mesa paritària del conveni, i continuarem fent servir totes les eines al nostre abast fins a assolir un acord satisfactori.

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Múltiples sentències donen la raó a CCOO i reconeixen el caràcter indefinit de professorat associat. Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt