• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dilluns, 24 de febrer del 2020

  EPIF: Dimarts 25 tothom a les 9:00 davant del TSJC  Màxima unitat per garantir el 4rt any al Personal Investigador en Formació. Dimarts tothom a les 9:00 davant del TSJC

   

  Unificats els diferents judicis en relació al compliment de l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF).

   

   

  El passat 3 de desembre els sindicats signants del I Conveni Col·lectiu del PDI laboral (CCOO i UGT) van ser citats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) com a primer pas de la demanda de conflicte col·lectiu que van presentar les set universitats públiques contra nosaltres. El motiu era clar, volien impedir el compliment de l’EPIF especialment pel que fa al 4rt any de contractació en absència de informe negatiu. Nosaltres vam insistir en exigir-lo i per tant les universitats van continuar amb la seva demanda. Teniu tots els detalls al nostre comunicat d’aquell dia.

  En paral·lel un altre sindicat va interposar una demanda contra les universitats reclamant també el 4rt any. Finalment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha decidit unificar els dos judicis, i fixar la vista pel proper dimarts 25 de febrer a les 9 hores. Des de CCOO fem una crida pública i urgent a tothom que es senti compromès en la defensa de la universitat pública a donar suport al col·lectiu del Personal Investigador en Formació. Ens hi juguen no només unes condicions laborals dignes, sinó el futur de la recerca en l’àmbit universitari català.

  Pots llegir la notícia al web de CCOO Universitats fent clic aquí.

  Dimarts tothom al TSJC (passeig Lluis Companys 14, BCN)


  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: EPIF: Dimarts 25 tothom a les 9:00 davant del TSJC Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt