• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 8 de maig del 2020

    CCOO informa: sexennis de transferència



    CCOO hem enviat una carta a la directora de l'ANECA, la Sra. Mercedes Siles Molina, i hem sol·licitat que, al més aviat possible, es debatin i tinguin en compte les consideracions següents:

    ·         Volem conèixer si s'han modificat els criteris d'avaluació o la seva aplicació entre la primera i la segona tanda d'avaluacions, ja que en les primeres resolucions el percentatge positiu era del 64,36% i, en canvi, en les segones ha descendit al 40,61% .
    ·         Sol·licitem que es millorin les motivacions de les resolucions ja que les actuals no ajuden a que el PDI conegui les seves mancances en aquest camp i pugui millorar futures sol·licituds.
    ·         Exigim un major desenvolupament, concreció i claredat tant dels criteris generals com dels indicadors d'avaluació -incloent-hi fins i tot exemples concrets- que ajudin al PDI a valorar si està en condicions de sol·licitar el sexenni i afinar la justificació dels mèrits. Per exemple, si la facturació és un indicador, caldria explicitar imports de referència.
    ·         Sol·licitem una anàlisi profunda que permeti corregir urgentment el biaix de gènere perquè els resultats reflecteixen que aquest biaix és molt important: de les sol·licituds avaluades fins el 15 d'abril de 2020, 8398 han estat d'homes (66,59%) i 4213 de dones (33,41%). Si atenem als resultats, de les resolucions positives 4099 han estat d'homes (73,75%) i només 1459 de dones (26,25%).
    ·         Sol·licitem que s'aclareixi si el sexenni de transferència és equivalent al sexenni d'investigació tant a nivell retributiu com a efectes acadèmics.
    ·         Demanem que s'indiqui amb claredat a la web de l'ANECA el procediment per interposar recursos i els terminis de presentació, tenint en compte l'Estat d'Alarma, en cas d'avaluació desfavorable.

    A més de tractar aquests punts, considerem que n’hi ha altres que hem reivindicat fa temps com la revisió de les altes taxes de fracàs en els processos d'acreditació en determinades àrees, la revisió de criteris d'acreditació del programa ACADEMIA, etc.

    L'ANECA s'hauria de reunir el més aviat possible amb els representants dels treballadors, sobretot tenint en compte que les seves decisions afecten directament el desenvolupament professional, a la carrera acadèmica i a les condicions de treball del Personal Docent i Investigador de les universitats.

    Madrid, 29 d'abril de 2020

    CCOO Universidades


    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: CCOO informa: sexennis de transferència Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt