• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 13 de maig del 2020

  Presentem la campanya “El món estrany de Mermel” per a lluitar contra la LGTBIQ+fòbia

  CCOO Educació presenta la campanya “El món estrany de Mermel” per a lluitar contra la LGTBIQ+fòbia


  La Federació d’Educació de CCOO ha preparat materials didàctics per a trencar amb els estereotips i rols de gènere, destinats a l’alumnat d’Infantil i Primària.

  El pròxim 17 de maig, com cada any, la Federació d’Educació de CCOO commemora el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia.

  En un context sense precedents, com està sent el confinament, s’ha posat de manifest l’emergència social i la necessitat de no oblidar aquelles persones que poden tenir-ho més complicat en aquests temps.

  Tenim el compromís d’avançar en polítiques educatives que afavoreixin altres maneres d’educar.

  Les diversitats sexuals, d’identitat i d’expressió de gènere són qüestions de màxima prioritat en un marc en què les tensions poden créixer. Per això, generar entorns segurs i treballar en continguts educatius per a trencar els estereotips i rols associats al gènere són d’especial importància per a menors i la seva vivència en llibertat.

  Per aquest motiu, FECCOO llançarà en els pròxims dies la seva campanya escolar El món estrany de Mermel, amb una sèrie de materials per a l’alumnat d’Infantil i Primària, composts per un llibre de contes i unitats didàctiques per a famílies i docents.

  Igualment fem una aposta social i mediàtica de visibilització social de CCOO en contra de la LGTBIQ+fòbia amb l’eslògan: ArraCCOOnem la LGTBIQfòbia!

  Animem a la participació activa del qui vulgui posicionar-se contra la LGTBIQ+fòbia i a favor de les diversitats, la igualtat i la llibertat.

  Pots trobar més informació fent clic aquí.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Presentem la campanya “El món estrany de Mermel” per a lluitar contra la LGTBIQ+fòbia Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt