• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 18 de març del 2021

    Personal investigador contractat: aprovada la llei que permet prorrogar 5 mesos els contractes

     


    Ahir el Congrés va aprovar la llei de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisis del Covid-19 (procedent del Reial Decret-llei 21/2020). Entre d’altres mesures es contempla la possibilitat de prorrogar els contractes del personal investigador afectat per la pandèmia. 


    Aquesta norma possibilita prorrogar fins a 5 mesos els contractes predocs i postdoc que tinguin prevista la seva finalització entre el 2 d’abril de 2021 i l’1 d’abril de 2023. Tot i ser un bona notícia, ni inclou a tots els contractes ni permet ampliar les pròrrogues de 3 mesos previstes al RDL 21/2020. Ara cal que la UB faci efectiva la possibilitat de renovació dels 5 mesos. 

     

    Amb independència d’això, CCOO continuarem reclamant a la pròrroga del 4t any del contractes predoctorals que la UB no té previst renovar, com t’hem anat informat en altres correus. 




     

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Personal investigador contractat: aprovada la llei que permet prorrogar 5 mesos els contractes Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt