• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 18 d’abril del 2023

    Eleccions Junta de PAS: procés participatiu CCOO-UB


    El proper 14 de juny es realitzaran eleccions sindicals (les anteriors van ser al juny de 2019) per a escollir 23 membres a l’òrgan de representació unitari del PAS funcionari, és a dir, a la Junta de PAS.  

     

    En aquests darrers quatre anys han passat moltes coses, i és evident que ningú esperava que una pandèmia tant greu, com ha estat la Covid, afectés tant les dinàmiques de tothom (personals i laborals),.. també sindicalment (processos d’anàlisi i seguiment del confinament, teletreball per força major,...).  

      

    Com saps, encara queda molt per fer. Per això, arribat el moment de les eleccions i, per tal d’elaborar un Programa Electoral, CCOO-UB volem comptar amb tu.  

     

    Per aquest motiu des de CCOO-UB volem posar en marxa, novament, un procés participatiu àgil per a tot el PAS funcionari que ho desitgi. Creiem en la participació oberta on tothom tingui la seva veu, proposi idees i accions a prendre sobre els diferents temes que us anirem presentant.  

     

    La candidatura de PAS de CCOO per a les eleccions a la Junta de PAS analitzarà les propostes rebudes per tal d’anar construint el programa electoral de manera dinàmica, el qual serà aprovat amb la participació directa. 

      

    Si vols formar part d’aquest projecte participatiu pots posar-te en contacte amb els i les nostres representans, o directament a la Secció Sindical de CCOO-UB 

      

    Esperem comptar amb la teva participació! 


    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Eleccions Junta de PAS: procés participatiu CCOO-UB Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt