• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dilluns, 8 d’octubre del 2018

  CCOO demanem al Govern que derogui els Reials Decrets 14/2012 i 20/2012 en tots els aspectes que afecten la Universitat


  La Federación de Enseñanza de Comissions Obreres (FECCOO) tornem a emplaçar a la Secretaria General d'Universitats del Ministeri d'Innovació, Ciència i Universitats perquè es creï sense demora la Mesa de negociació amb els sindicats representatius. Alhora, li demanem que faci efectiva la derogació dels Reials Decrets 14/2012, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l'àmbit educatiu, i 20/2012, de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat, en tots aquells aspectes que afecten la Universitat (limitació de permisos, dedicació docent, preus de matrícules universitàries,...)

  El juliol passat, representants de CCOO i del Govern central van mantenir una primera trobada, en què l'Administració es va mostrar favorable a la creació de la Mesa de negociació, però des d’aquell moment no s'ha avançat gens en aquest tema. És per això que, des del sindicat demanem al Ministeri pertinent a que la convoqui.

  FECCOO ens reservem el dret de nomenar a les i els representants que consideri pertinents en les futures reunions amb la Secretaria General d'Universitats, en funció de la temàtica abordada en cada sessió de treball, perquè entenem que aquestes reunions són diferents de les reunions de negociació que s’han de plantejar exclusivament en l'àmbit de la Mesa de Negociació d'Universitats.
  D’altra banda, CCOO hem demanat al Ministeri pertinent que convoqui la Mesa de negociació amb els sindicats representatius durant el tràmit d'audiència de l'Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF), per tractar les modificacions realitzades en l'últim esborrany del EPIF i les al·legacions al document que poden presentar els sindicats majoritaris.

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: CCOO demanem al Govern que derogui els Reials Decrets 14/2012 i 20/2012 en tots els aspectes que afecten la Universitat Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt