• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  divendres, 5 d’octubre del 2018

  Es desencalla la negociació pel 0,2% addicional  Es desencalla la negociació per a la concreció de l'increment salarial addicional del 0'2% pels empleats i empleades públiques de la Generalitat

  Ahir 4 d’octubre, es va reunir la Comissió de seguiment de l'acord de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, de la qual CCOO forma part. A la Comissió finalment s'ha signat l'acord sobre la distribució del 0’2% de la massa salarial.

  L’acord contempla que es destinarà el 0’2% de la massa salarial a l’increment linial i consolidable. Aquest increment suposa aproximadament 70 € bruts/anuals de salari, que anirà a complement específic o a complement de grup per al personal laboral.

  Tanmateix en l’àmbit de les universitats públiques resta pendent de negociació en la Mesa d’Universitats, que es convocarà properament.

  Aquest increment és per a tothom. Resten exclosos d’aquesta mesura els llocs de treball amb jornada superior a la normal i horari de dedicació especial. Aquesta proposta d’acord, ja signada, s’elevarà a la Mesa General de Negociació, que es convocarà el proper dilluns 8 d'octubre i posteriorment a la Mesa General d'Universitats.

  Els acords s’han de complir

  CCOO hem denunciat l’estratègia dilatòria que el Govern està emprant per a no aplicar amb urgència les millores aconseguides en les retribucions i condicions de treball de tots els empleats/ades públics de la Generalitat. Això està suposant per als treballadors públics de la Generalitat una discriminació i un menyspreu.

  CCOO hem exigit de nou el pagament immediat de la totalitat de l’increment retributiu que es va acordar el passat 18 de setembre (1’5% + 0’25% + 0’20%), així com l’entrada en vigor de la millora que suposa la percepció del 100% de les retribucions en cas de baixa per incapacitat temporal des del primer dia. CCOO hem recordat que l’Administració es va comprometre fa tres setmanes a impulsar l’aprovació de les millores amb caràcter d’urgència. L’Administració ha avançat que a mitjans d’octubre es publicarà el decret llei que ho permetrà.

  Ara, a per les pagues de 2013 i 2014: menys paraules i més fets

  CCOO també hem tornat a exigir a l’Administració complir els Acords de retorn de les pagues. Hem demanat la convocatòria urgent de la Mesa per a negociar la calendarització del retorn de les pagues de 2013 i 2014, així com altres conceptes retributius, socials i de recuperació i millora de les nostres condicions de treball. L’Administració s’ha compromès a fixar la data i comunicar-la a la reunió de la propera Mesa, dilluns 8 d’octubre.

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Es desencalla la negociació pel 0,2% addicional Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt