• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimecres, 29 de juliol del 2020

    El TSJC ratifica el caràcter indefinit del professorat associat


    El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dóna la raó a CCOO, i desestima el recurs de la Universitat de Barcelona (UB) contra la sentència del Jutjat de lo Social de Barcelona i ratifica el caràcter d’indefinit de la relació laboral d’un professor associat.  

     

    Al desembre de 2019 et vam informar de què diferents Jutjats Socials van donar la raó a CCOO amb dos criteris comuns: que correspon a les universitats provar el caràcter de “professional de reconegut prestigi” per les persones contractades com a professorat associat,  i que aquestes persones no poden desenvolupar tasques docents normalment atribuïdes a personal docent estable. 

     

    En aquesta situació es troben centenars d’associats i associades i no podem acceptar que els seus drets continuïn ignorats a les universitats públiques. Per aquest motiu CCOO vam encetar al mes de febrer d’enguany una campanya contra la precarietat a les Universitats, adreçada a professorat associat i a personal investigador en formació. 

     

    Ara, amb el pronunciament del TSJC esperem que les universitats entenguin la necessitat de posar fi a aquesta bossa enorme de precarietat i de negació de drets i renunciïn a perllongar el conflicte jurídic via recursos a totes les instàncies judicials. 

     

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: El TSJC ratifica el caràcter indefinit del professorat associat Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt