• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    diumenge, 12 de juny del 2022

    Sentència del TSJC sobre pagament de triennis a contractes predoctorals UB. Retribucions "Margarita Salas" i "Maria Zambrano"


     

    El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) tomba la sentència del Jutjat de lo Social i dona la raó a CCOO, per al pagament de triennis per antiguitat al personal investigador en formació de la UB.  

    Aquesta nova sentència s’afegeix a la que fa uns mesos va dictar també favorablement el TSJC en un cas particular de la UPC portat pel Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO. 

    Davant d’això CCOO exigim a la UB que no posi més pals a les rodes i procedeixin a fer els corresponent pagaments. Recordem que el gerent de la UB va afirmar en Consell de Govern de l’octubre de 2019 que farien al pagament, però més tard es va tirar enrere, per la qual cosa la Secció sindical de CCOO-UB vam interposar la demanda, que ara hem guanyat al TSJC. 

    En aquest sentit us informem que el pagament no es farà d’ofici i per tant, qui estigui afectat, cal que faci una instància individual (pots demanar el formulari directament a Administració de PDI de la UB)

    Així mateix demanem que es faci el pagament de triennis a la resta de categories de PDI que no el perceben (contractes postdoctorals) 

    També, respecte de les retribucions de contractes corresponents als ajuts per a la “requalificació del sistema universitari espanyol” (Margarita Salas i Maria Zambrano), exigim a la UB que els facin el pagament íntegre fixat a les convocatòries. Actualment les universitats catalanes amb optat per imputar la “quota de la Seguretat Social” corresponent a l’empresa, la qual cosa desvirtua de manera injusta les retribucions del personal afectat. 

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Sentència del TSJC sobre pagament de triennis a contractes predoctorals UB. Retribucions "Margarita Salas" i "Maria Zambrano" Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt