• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 25 de juny del 2020

  IMPORTANT campanya de denúncies "professorat associat precari" a la UB  Com et vam informar en un correu anterior, el Reial decret 537/2020 (BOE del 23 de maig), procedeix ha aixecar diferents terminis suspesos des del 14 de març, entre d’altres, amb efectes del 4 de juny s’aixequen els terminis processals (art. 8 del RD), la qual cosa afecta a les possibles denuncies de professorat associat precari contra la UB, i per tant reactivem la campanya que vam començar a final de febrer.

  Amb aquest escrit et recordem el que vam publicar el 24 de febrer amb la informació Lluitem contra la precarietat a les universitats… També als jutjats:

  Fa massa anys que la precarietat s’ha instal·lat a les universitats públiques. Malgrat els intents de CCOO Universitats per aconseguir eliminar-la des dels òrgans de representació sindical existents, ha arribat el moment de començar a denunciar jurídicament la situació.

  CCOO hem decidit organitzar diferents reclamacions judicials, amb unes tarifes adaptades a la situació econòmica dels diferents col·lectius precaris, i lligada a l’afiliació de les persones demandants. Volem incrementar la lluita contra la precarietat, tant guanyant en els jutjats els drets que no ens reconeixen en altres instàncies com enfortint el primer sindicat del país i de les universitats públiques.

  Us expliquem breument les característiques d’aquesta iniciativa, però serà des de cadascuna de les seccions sindicals de les vostres universitats on podeu trobar tota la informació i un lloc on organitzar-vos i lluitar, per posar fi a aquesta xacra.

  Quines reclamacions jurídiques podem realitzar:

  ● Professorat Associat. S’hauran de realitzar demandes individuals després de tres mesos de silenci a la petició inicial, per aconseguir els següents objectius:

  • passar a indefinits no fixes.

  • adequació de la seva categoria professional i salari, si s’escau, a la realitat de les seves funcions.

  Condicions generals:

  Les diferents demandes i conflictes seran interposats pel Gabinet Jurídic de CCOO per a les persones afiliades i les noves afiliacions. Tant les quotes d’afiliació com les despeses jurídiques estaran adaptades a la realitat econòmica de les persones.

  Demana tota la informació a la teva secció sindical.

  Vine i lluita amb nosaltres!

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: IMPORTANT campanya de denúncies "professorat associat precari" a la UB Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt