• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimecres, 29 de juliol del 2020

    31J citació TLC sobre les retribucions de doctorands UB


    CCOO demanda a la UB per les retribucions del personal investigador en formació

    Amb l’aprovació de l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF) es va donar un important pas en la mesura que aporta seguretat jurídica sobre aspectes importants de la contractació predoctoral. Entre d’altres, es determinen els percentatges salarials aplicables al personal investigador prenen com a referència mínima la categoria corresponent al Grup 1 del personal laboral del Conveni Únic del personal laboral de l’Administració General de l’Estat.

     

    A més, el personal investigador es troba inclòs al I Conveni de personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes, per la qual cosa també hi ha altres aspectes que els afecten, com ara els triennis per antiguitat o els increments salarials del personal de les Administracions Públiques.

     

    Tanmateix la UB no ha procedit a realitzar els pagaments dels increments oficials des de l’entrada en vigor de l’EPIF (el 0,25% amb efectes de juliol de 2019 i el 2% amb efectes de gener de 2020). Tampoc està pagant els corresponents triennis, tot i que al Consell de Govern d’octubre de 2019 es va afirmar que ho farien.

     

    Per tot això, des de CCOO-UB, vam posar en marxa la demanda contra la UB, Així haurem de defensar també als jutjats el que la UB es nega a aplicar al personal investigador en formació. Recordeu que també està pendent de judici, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la demanada per la pròrroga del 4t any, que malauradament a estat ajornada diverses vegades, amb el perjudici que això comporta amb la finalització de contractes de 3r any.

     

    Per últim, us recordem que vam encetar la campanya contra la precarietat a les Universitats per aquells temes que no podem fer-ho directament nosaltres com a conflicte col·lectiu: indemnització per fi de contracte o acomiadament (no renovació del 4t any).


    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: 31J citació TLC sobre les retribucions de doctorands UB Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt