• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    divendres, 31 de juliol del 2020

    Bones vacances i temes pendents


    Encetem el període de vacances d’estiu amb una situació totalment inesperada quan al desembre passat us desitjàvem un bon any 2020...! L’efecte sanitari, social i econòmic de la pandèmia de la Covid-19 fa que aquest estiu sigui diferent, estrany... Per tant, primer de tot desitjar que vosaltres i les vostres famílies us trobeu el millor possible. Així mateix cal valorar l’esforç que tota la Comunitat universitària està fent per tal de què la UB segueixi funcionant, en la mesura del possible.


    Com a conseqüència de l’evolució sanitària, i de les diferents normatives que s’han anat succeint, així com de resolucions de la pròpia UB (del Rector i del gerent), i dels Plans de Contingència, al llarg d’aquest mesos hem estat treballant molt en l’assessorament i valoració de propostes diferents que afecten a les condicions laborals i de salut del personal de la UB. Això ho hem fet principalment participant en els diferents òrgans unitaris de representació de treballadors i treballadores, és a dir, Juntes i Comitès de PAS i de PDI.

     

    Hem estat treballant intensament en diferents temes molt rellevants per al PDI i que tindran continuïtat a la tornada de les vacances. En destaquem uns quants: negociació de la teledocència, negociació del Estatut del PDI, negociació del pla d’igualtat pels treballadors i treballadores de la UB (ara mateix aturada per voluntat de la UB), precarització del professorat associat i del personal investigador en formació...


    Hem estat treballant intensament en diferents temes molt rellevants per al PAS i que tindran continuïtat a la tornada de les vacances. En destaquem uns quants: negociació del teletreball del PAS, negociació del pla d’igualtat pels treballadors i treballadores de la UB (ara mateix aturada per voluntat de la UB), calendari laboral de 35 hores per al 2021, millora de concursos...

     

    Per últim, com hauràs comprovat amb la Nòmina de juliol, la UB no ha fet el pagament del 60% de la paga extra de 2013, i que sí han pagat a la Generalitat de Catalunya. L’excusa ha estat que no els hi han transferit els diners, però sabem perfectament que és segur que la Generalitat ho haurà de fer. Per tant no estem gens d’acord amb la decisió de la UB.

     

    Us desitgem que passeu uns bones vacances!




    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Bones vacances i temes pendents Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt