• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 2 de juliol del 2020

  CCOO-UB denunciarà a la UB per incompliments retributius amb els PIF
  La UB no està aplicant al personal investigador en formació (PIF) els increments retributius de 2019 i 2020, per la qual cosa la Secció Sindical de CCOO-UB hem decidit presentar un conflicte col·lectiu contra la UB.

  Pel que fa a les renovacions del 4t any, amb motiu del confinament sanitari es va ajornar el judici previst per al mes d’abril al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, i estem a l’espera de saber la nova data. Per tant és important que tinguis en compte:

  ·         Acomiadaments per no renovació del 4t any sense avaluació negativa: s’ha de presentar demanda individual de manera immediata (20 dies)

  També et recordem que es pot presentar demanda en el cas:

  ·         Indemnització de fi de contracte: només per les persones que acaben el quart, o tercer any -i no volen demandar per acomiadament-, o aquelles que han finalitzat la tesi amb anterioritat al període del contracte. Mitjançant una demanda plural. 

  Per últim et recordem el que vam publicar el 24 de febrer amb la informació Lluitem contra la precarietat a les universitats… També als jutjats:

  Fa massa anys que la precarietat s’ha instal·lat a les universitats públiques. Malgrat els intents de CCOO Universitats per aconseguir eliminar-la des dels òrgans de representació sindical existents, ha arribat el moment de començar a denunciar jurídicament la situació.

  CCOO hem decidit organitzar diferents reclamacions judicials, amb unes tarifes adaptades a la situació econòmica dels diferents col·lectius precaris, i lligada a l’afiliació de les persones demandants. Volem incrementar la lluita contra la precarietat, tant guanyant en els jutjats els drets que no ens reconeixen en altres instàncies com enfortint el primer sindicat del país i de les universitats públiques.

  Condicions generals:

  Les diferents demandes i conflictes seran interposats pel Gabinet Jurídic de CCOO per a les persones afiliades i les noves afiliacions. Tant les quotes d’afiliació com les despeses jurídiques estaran adaptades a la realitat econòmica de les persones.

  Demana tota la informació a la teva secció sindical.

  Vine i lluita amb nosaltres!

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: CCOO-UB denunciarà a la UB per incompliments retributius amb els PIF Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt