• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 18 d’octubre del 2022

    Postdocs: judicis per triennis i quota patronal (Maria Zambrano i Margarita Salas)

     


    El 12 de juny CCOO-UB t’informàvem que vam guanyar el judici contra la UB sobre el pagament de triennis per als contractes predoctorals. Ara acabem de guanyar el judici contra la resta d’universitats públiques de Catalunya! 

     

    També, a la informació del 12 de juny, us dèiem que demanàvem el pagament de triennis també al personal postdoctoral. Atesa la negativa de la UB, així com de la resta d’universitats, des de CCOO Universitats es va posar demanda contra les 7 universitats públiques catalanes i, el 26 d’octubre, es realitzarà la vista del judici.  

      

    Així mateix us vam comunicar: respecte de les retribucions de contractes corresponents als ajuts per a la “requalificació del sistema universitari espanyol” (Margarita Salas i Maria Zambrano), exigim a la UB que els facin el pagament íntegre fixat a les convocatòries. Actualment les universitats catalanes amb optat per imputar la “quota de la Seguretat Social” corresponent a l’empresa, la qual cosa desvirtua de manera injusta les retribucions del personal afectat.   

      

    Atès que les respostes rebudes per les diferents universitats ha estat negativa, també en aquest cas hem interposat una demanda contre les universitats, i el judici està previst pel 22 de novembre.  

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Postdocs: judicis per triennis i quota patronal (Maria Zambrano i Margarita Salas) Rating: 5 Reviewed By: Leandro
    Amunt