• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dijous, 25 de juliol del 2019

    CCOO defensa l'aplicació integra de l'EPIF



    Davant dels dubtes i diferents interpretacions de les universitats per aplicar l’Estatut del Personal Investigador en Formació, CCOO defensa l'aplicació integra de l'EPIF:

    -        Que la retribució ha de garantir-se a tot el personal investigador, independentment del finançament extern que pugui rebre l'entitat contractant.

    -        Que el contracte, quan  s'hagués concertat per una durada inferior a quatre anys, es considerarà prorrogat automàticament fins a completar la seva durada màxima sempre que la persona treballadora continuï desenvolupant les activitats objecte del mateix i no existeixi un informe desfavorable i motivat d'avaluació. 

    -        Que la pròrroga contractual no està vinculada per la durada del programa de finançament extern del qual pugui ser beneficiària l'entitat contractant. 

    -        Que les tasques docents en les quals col·labori el personal investigador predoctoral no poden suposar un minvament de la càrrega docent del departament.

    -        Que la realització d'activitats diferents de les tasques de recerca en un projecte específic i nou i  del conjunt d'activitats integrants del programa de doctorat, no podrà desvirtuar la finalitat investigadora i formativa del contracte. 

    -        Que les clàusules contractuals per les quals les parts renuncien a la pròrroga automàtica, o a qualsevol altra condició laboral fixada en l'EPIF, és una condició menys favorable al que es preveu legalment i, per tant, és nul·la i no té efectes.

    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: CCOO defensa l'aplicació integra de l'EPIF Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt