• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 21 de desembre del 2021

    Informació de les Escales de PAS funcionari

     23-07-2021



    Al 2019 vam publicar un estudi de Dades de distribució de la Plantilla de PAS-F, elaborat a partir dels fitxers que facilita la UB als diferents Sindicats i òrgans de representació unitaris. 

     

    Ara us tornem a informar de la situació segons les dades de juliol/2021. Concretament us volem informar amb més detall de les dades de distribució de la Plantilla de PAS-F (conjuntament personal fix i interí), agrupades les categories en subgrups i grups de l’EBEP. Les dades són prou obvies per constatar la degradació professional de la Plantilla i la manca de promoció del col·lectiu. 

     

    Algunes observacions a la informació que a continuació exposem: 

     

    • Les dades corresponen exclusivament a les categories dels respectius subgrups i grups EBEP. Per tant no inclou el Personal eventual, o de confiança, que en bona part eren personal extern o laboral. Per cert, el nombre de personal eventual, 20, continua en creixement amb el nou equip de govern de la UB. 

     

    • En el cas de les dades corresponents a l’escala auxiliar administrativa C2  es dóna el greuge de que en altres universitats públiques aquesta categoria ha desaparegut per personal fix i, en algun cas, també per al personal interí. 

       
    • No incloem al personal auxiliar de biblioteca interí en l’agrupació de dades del CRAI, atès que les corresponents places, que va ser funcionaritzades, estan pendents de resoldre per judici si han d’ésser de personal laboral, com demana el Comitè d'Empresa.  

       
    • Hi ha la previsió de diferents convocatòries de places que, lògicament, en el futur faran variar les dades (com també les noves vacants per jubilació). Tot i que la UB no ens ha facilitat el calendari de previsió, sí sabem que hi ha convocades actualment 60 places de l’escala de gestió.

     




    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: Informació de les Escales de PAS funcionari Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt