• Novetats

    Amb la tecnologia de Blogger.
    dimarts, 21 de desembre del 2021

    PAS-F: greu situació dels nivells dels llocs de treball

     27-7-2021



    La setmana passada CCOO-UB et vam informar de la greu situació de la Plantilla del PAS funcionari, pel que fa a les escales i subgrups EBEP. Ara, com a complement a la informació, t’exposem en aquest correu el resum de nivells de llocs de treball que, com pots veure fàcilment, no ha millorat respecte del nostre informe de 2019. En definitiva es fa palès de manera clara, amb dades objectives, la manca de reconeixement i de perspectives de promoció del col·lectiu. 

     

    Observacions: 

     

    • La informació la hem tret del “fitxer de places” que facilita la UB, segons les dades de juliol/2021. 

     

    • La informació corresponent a places de “personal eventual”, o sigui, directament a dit, la donem separadament. 

     

    • Fem resums de les places “creades” (o sigui amb dotació “Generalitat de Catalunya”) i no incloem reforços, substitucions, etc. Exposem de manera separada les places que figuren com a “ocupades” (sigui o no la persona titular de la plaça, fix o temporal, etc.) de les que es troben com a “vacants no utilitzades”. Ignorem els motius de “no utilització” per manca d’informació de la UB. 

     

    • També hem fet de manera desagregada la informació corresponent als dos àmbits principals (Administració general i Biblioteques-CRAI), per veure de manera més clara la penosa situació d’una potencial promoció de nivells.  

     

    • Les dades corresponents a Tècnic/a especialista de biblioteca, nivells 18, no s’inclouen en l’agrupació de Biblioteques-CRAI, atès que corresponen a places funcionaritzades, que estan pendents de resoldre per judici si han d’ésser de personal laboral, com demana el Comitè d'Empresa. 

     

    Com a resum de les dades d’escales i nivells que hem exposat aquests dies, veiem que tenim una Plantilla de PAS-F mancada de reconeixement de les tasques i amb poques expectatives de promoció. 



     





    • Comenta a Blogger
    • Comenta a Facebook

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Item Reviewed: PAS-F: greu situació dels nivells dels llocs de treball Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Amunt